“Holland is on one”

Het Nederlands elftal heeft gisteravond met 3-2 gewonnen van Australië. En het elftal en dan vooral Robin van Persie hebben fans over de hele wereld. Zelfs Rihanna is fan!

Het was gisteravond één groot feest! Nederland is al door naar de volgende ronde van het WK. En kampioen Spanje kan al naar huis. Dat wij in Nederland achter de oranje mannen staan is niet zo gek, maar zelfs aan de andere kant van de wereld hebben ze fans. En dit zijn dan ook niet zomaar fans, nee Rihanna en Rob Kardashian hebben de oranje gekte ook te pakken.

Rihanna heeft zelfs een oogje op Robin van Persie. En bij Rob is hij ook erg populair. De twee gingen helemaal los op Twitter en leefde ontzettend mee met het team.

Dit is natuurlijk al heel erg leuk voor het elftal, maar na de wedstrijd in de kleedkamer hadden ze wel heel hoog bezoek. Koning Willem en Koningin Maxima waren namelijk ook bij de wedstrijd in Brazilië en stapte de kleedkamer binnen.  De jongens waren zo blij dat er natuurlijk ook nog een koninklijke foto gemaakt moest worden.

(Bron: Twitter/huffingtonpost)

Comments

comments