Hollywood gek op Kenzo!

Ken je ze al, de mooie truien van het merk Kenzo? Hele stoere sweaters met vaak een tijger op de voorkant. Ze zijn helemaal hip! Allerlei celebs zijn er al in gespot. Pamela laat een paar outfits van celebs inclusief Kenzo trui zien!

Beyoncé is naast zangeres natuurlijk echt een fashion icon! Ook zij is gespot in zo’n toffe trui! Gecombineerd met een kokerrok is het stoer en vrouwelijk tegelijkertijd! Jessica Alba heeft zich ook gewaagd aan de trend van de trui met een mooie stoere leren kokerrok. Wat vinden jullie ervan?
Niet zo’n fan van de kokerrok? No worries! Model Gisele Bundschen combineert de trui met een stoere leerlook broek, ook heel stylish!

Er moet helaas wel bij gezegd worden dat de Kenzo trui nogal prijzig is. Niet getreurd want we hebben op Spot & Shop hele goede look-a-likes gevonden! Ben je opzoek naar zo’n leuke Kenzo trui, kijk dan hier!

Wil je graag meer weten over de looks van Beyonce? Kijk dan snel hier! Ook voor andere looks van celebs kun je kijken op Spot&Shop! Typ de naam van je favoriete celeb in en kijk of er al looks zijn geüpload. Zo niet? Start dan gewoon zelf een zoektocht.

Comments

comments