Maak je voeten summer proof met Listerine

Die nieuwe peeptoes, sandalen of flipflops staan het allerbest met piekfijne voetjes. Met wat huis-, tuin- en keukenmiddeltjes maak jij easy peasy je eigen voeten spa. Namelijk met listerine, azijn en scheerschuim. Ja, echt.


‘Huh, Listerine?’ dacht ik toen ik dit idee op Pinterest zag. Maar eigenlijk is het zo gek nog niet. Listerine heeft een natuurlijk een reinigende werking voor je gebit, maar waarom niet ook voor je voeten? En scheerschuim is tegen eelt. Hmm, ik ben benieuwd of het werkt

Wat heb je nodig?
– witte azijn
– listerine
– scheerschuim
– afwasteiltje als voetenbad
– een handdoek

How to: voetenbadje


Stap 1: Doe lauw water in het afwasteiltje en voeg veel Listerine toe. Ik heb ongeveer 200 ml toegevoegd.
Stap 2: Voeg ook een flinke scheut azijn toe, ongeveer 150 ml.
Stap 3: Smeer je voeten in met scheerschuim en geef meteen een kleine massage.
Stap 4: Dompel je voeten in het badje en wacht ongeveer 35 minuutjes.

Na deze stappen heb ik mijn voeten nog extra verzorgd met een voetcrème van de apotheek. Je maakt het helemaal af met een fijne pedicure!

Ik heb mijn voeten nog extra verzorgd met een voetcrème van de apotheek. En om het helemaal af te maken zou ik ook je nagels veilen en knippen.

Het resultaat
Het scheerschuim haalt het eelt niet weg, maar je kunt het er wel makkelijk afkrijgen met een eeltvijl. Dit komt ook door de Listerine, hierdoor zijn mijn voetjes diep gereinigd. En ze zijn heerlijk zacht. Jaja: happy feet!

 

Comments

comments