Hot Dutch guy

De hele wereld praat over de hot Dutch guy van het Songfestival, maar wie is dat dan precies? Waylon is het in ieder geval niet. Wie het wel is zie je hier!

The Common Linnets zijn zaterdag met hun liedje Calm After The Storm tweede geworden bij het Eurovisie Songfestival. Het liedje is ontzettend populair en staat in verschillende landen op nummer 1. Dit is natuurlijk super goed, maar er is een Nederlander die nog bekender is in het buitenland. Tim Douwsma die de punten van Nederland mocht verdelen is namelijk degene waar iedereen het over heeft. Meiden over de hele wereld waren opslag verliefd! Hij was maar een paar minuten in beeld en Twitter ontplofte. Niemand wist zijn naam dus werd hij overal maar “the hot Dutch guy” genoemd.

Wij  wisten eigenlijk ook niet wie Tim Douwsma was, maar Tim is een Nederlandse zanger. Hij heeft mee gedaan aan het programma So You Wanna Be a Popstar en is geregeld op tv te zien.

Zie hier sommige tweets aan the hot Dutch guy Tim.

@timdouwsma You stole my heart, i love you.. from ecuador <3

@timdouwsma I WANNA LIVE IN NETHERLANDS BECAUSE OF YOU

@timdouwsma Didn’t know the Netherlands has such handsome men. :D hehe I think I gotta visit your country. ^_^ greetings from germany ^_^

i wanted to move to holland before and now that i know that @timdouwsma is from there ive never wanted to move faster in my life

Fuck England I’m moving to the Netherlands. @timdouwsma

Comments

comments