Hot right now: Pineapples

De pineapple oftewel de ananas werd afgelopen maand steeds vaker geplaatst op Spot & Shop. Inmiddels is het stukje fruit een ultieme trend bij bloggers en celebs. Van prints op kledingstukken tot accessoires in ananas vormen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Wil je niet alle webshops afstruinen op zoek naar pineapple fashion maar gewoon weten waar te shoppen? Pamela deelt de allerleukste items met jou. Lees snel verder!


Opvallen doe je in een it-shirt met fruitige ananas! Een statement maak je namelijk niet alleen met grote kettingen maar ook met kledingstukken als deze. Wordt jij hier helemaal blij van? Klik op de afbeeldingen en bekijk de shirtjes in de webshop.


Het blijft niet bij één ananas, deze hippe items zijn voorzien van een heleboel fruitige ananassen. Denk jij nu, ‘nah niks voor mij, moeilijk te combineren’? Écht wel, combineer een drukke print met basic items en jij bent ready to go!


Geef jouw outfit een fruity twist met deze accessoires! Shop jouw favoriet door op de afbeeldingen te klikken.

Ben jij net als Pamela helemaal fan van de pineapple? Bekijk alle zoektochten naar de trend op Spot & Shop en laat je inspireren!

Comments

comments