Hotspot: Burgertrut

Laatst plande ik een dagje Rotterdam om gezellig met een vriendin bij te kletsen en de stad te verkennen. Op mijn lijstje stond de Burgertrut die ik graag wilde bezoeken. Omdat mijn vriendin vegetarisch is, leek de burgertrut mij de perfecte plek aangezien ze ook heerlijke veggie burgers hebben.

Burgertrut staat voor eat, drink en support art.  Over de menukaart hadden wij niks te klagen. Voor mijn vriendin hadden ze 5 veggie burgers en voor mij ook een aantal ‘gewone’ burgers. Verder hebben ze ook mezze, salades en lekkere taarten. Ookal was de ruimte vrij donker, ik vond het wel erg gezellig ingericht.

Ik had echt ongelooflijke honger! Ookal waren er vrij ‘weinig’ mensen, vond ik dat het nog best lang duurde voordat we ons eten kregen. Toen we onze burgers in ontvangst mochten nemen was ik dat al snel weer vergeten. Mijn burger was heel erg lekker! Misschien iets te veel van hun saus, maar voor de rest was er niks op aan te merken. Ik nam de O’love burger en mijn vriendin  The baked Jamaican.

 

Ik kan de burgertrut in Rotterdam zeker aanraden! Het eten is totaal niet duur, je zit in een mooie omgeving met een heerlijke menu kaart. Wat wil je nog meer? Ben jij ook zo dol op Hamburgers? Bezoek dan ook Ellis Gourmet Burger in Amsterdam. Blijf je liever thuis? Maak dan je eigen burgers! Maak originele hamburgers met deze hamburger sterdrukvorm, je eigen hamburger kookboek. Als je echt in een cooking mood bent, draag dan een super schattig schort!

Hebben jij al een keer bij de Burgertrut gegeten? 

Comments

comments