Hotspot: Cotton Cake in Amsterdam

Wanneer je in de buurt bent van de Albert Cuypmarkt  in Amsterdam, raad ik je zeker aan om een bezoekje te brengen aan Cotton Cake.  Deze conceptstore biedt een combinatie van kleding (cotton) en heerlijk eten (cake).  Ik laat jullie in dit artikel zien waarom ik zo’n fan ben van Cotton Cake.

Regelmatig kun je mij vinden in Cotton Cake tikkend achter mijn laptop, met een lekker kopje muntthee. Ik vind het een fijne plek om er rustig te werken door de relaxte sfeer. Bij Cotton Cake kun je terecht voor een lekkere snack, ontbijt of lunch. ( hier zie je hun menukaart ). Alles op de kaart wordt zo veel mogelijk bereid met biologische, lokale en duurzame producten.

Zoals je op het menu kunt zien is er voor ieder wat wils. Van verschillende juices en ontbijtjes tot heerlijke koffie met zelfgemaakte taarten. De meeste gerechten kunnen vegetarisch en/of glutenvrij geserveerd worden. Hun carrot cake en walnut-banana bread zijn zeker een aanrader!

Boven is het lunchgedeelte van de conceptstore en beneden kun je fijn winkelen. Je vindt hier zowel kleding, accessoires en schoenen als toffe kunst en meubels. Deze sfeervolle conceptstore is opgericht door Tessa Herwijnen en Jorinde Westhoff. Ze weten wat mooi is en laten dit zeker terug zien in hun conceptstore. Alle producten en items zijn uniek en erg mooi. Ze delen hun liefde voor Berlijn, Melbourne, Londen en New York, maar ook voor kunst, goede koffie en lekker eten.

Wanneer je de conceptstore binnen stapt, zie je meteen hoe mooi wit en licht de ruimte is, maar tegelijk ook knus. Cotton Cake is prachtig ingericht en er valt overal wel wat te zien. Zo valt mijn oog altijd op de prachtige sieraden van Mimi et toi, of de kleding van opkomende designers. De kledingstukken zijn wel wat prijzig, maar ongelooflijk gaaf!

Cotton cake vind je op de  Eerste van der Helststraat 76-hs. Hier kun je rustig rustig achter je laptop werken of gezellig bijkletsen met je vriendinnen.  Cotton Cake is op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur geopend, en op zaterdag en zondag tot 17:30 uur.

Heb jij nog leuke hotspots die je met ons wilt delen?

Comments

comments