Hotspot: Heavenly Cupcake

Tijdens een dagje Rotterdam liepen wij binnen in de winkel Heavenly Cupcake. Ik had er al veel over gehoord en aangezien ik een grote cupcake fan ben, moest ik het proberen! In deze post vertel ik jullie meer over de winkel. 

Wanneer je de winkel binnenstapt voel je gelijk de knusse en gezellige sfeer. De winkel heeft een leuk interieur met overal heerlijke producten.

Door de eigenaresse werden we erg vriendelijke ontvangen. Ze heeft veel kennis van haar producten wat erg fijn is.Een cupcake kost tussen de €2,50 en €3,25. Wat ik zo leuk vind is dat ze ontzettend schattig servies hebben wat helemaal bij de sfeer van de winkel past.


Dagelijks hebben ze gemiddeld 16 verschillende smaken cupcakes en 8 verschillende soorten taart in de winkel. Denk aan: redvelvet, chocolade, wortel/noten, appel, en nog veel meer lekkere smaken! Alle cupcakes zijn altijd lactose-vrij.

Omdat Heavenly cupcake geen dierlijke producten gebruiken zijn al hun cupcakes geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie en/of een eiwit allergie. Als je geen suiker mag/wilt kunnen ze hier ook rekening mee houden.

Ik at de chocolate chip en mijn vriendin de coffee cupcake. Beide waren echt heerlijk en zeer vullend. Wanneer ik weer in de buurt van Rotterdam ben ga ik zeker nog eens op bezoek voor een lekkere cupcake of een stukje taart. Bij Heavenly Cupcake kun je trouwens ook grote bestellingen doen voor bruiloften en verjaardagen. Hartstikke leuk!

Sinds mijn bezoekje aan Heavenly Cupcake heb ik meer interesse voor veganistisch eten. Mijn moeder is zo lief geweest om daarom deze drie boeken in huis te halen. Nummer 1 het boek Veganistisch koken, nummer 2 100 recepten Veganistisch koken, op nummer 3 het boek Plant Power.

Heavenly Cupcake vind je op de Nieuwe Binnenweg 244-B in Rotterdam. Is Rotterdam te ver weg. Bezoek dan eens The Little Cupcake Shop in Nijmegen

Comments

comments