Hotspot: Munt Nijmegen

Al een tijdje hoorde ik veel goeds over de nieuwe hotspot in Nijmegen genaamd Munt. Samen met een vriendin besloten wij om een kijkje te nemen. Nou moet ik heel eerlijk toegeven dat ik niet zo van de salades ben, maar ik wilde het wel graag proberen. In dit artikel laat ik jullie wat meer zien van deze nieuwe saladebar in Nijmegen.

Munt is bedacht door Maaike Roelofs en Laura Hendriks. Maaike en Laura zijn twee goede vriendinnen. In hun gezellige lunchroom vind je gezonde maaltijden die ze zelf maken. Hun doel is om met Munt ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een gezonde en heerlijke lunch of avondmaaltijd buiten de deur.

Bij Munt koos ik voor een salade die ik zelf kon samenstellen. Op de kaart vind je verder nog lekkere sapjes, smoothies, soepen, ontbijtjes en nog veel meer. Alles wordt door hen zelf gemaakt met zo veel mogelijk biologische en lokale producten. Wanneer je zelf een salade samenstelt kost dit € 7,50. Je krijgt dan ook een flink bord vol dat ik helaas niet helemaal leeg kreeg. Gelukkig was dit geen enkel probleem en kreeg ik de rest van de salade mee naar huis.  Erg fijn!

Munt zit gevestigd in een prachtig pand! Het interieur is erg gezellig en sfeervol ingericht. Aan de muur vind je verschillende clipboards vol leuke quotes en foto’s. Op elke tafel staan mooie bloemen en je vindt overal leuke kussens. Ik voelde me er meteen thuis.

Munt vind je in Nijmegen In de Betouwstraat 28
Volg Munt ook op Facebook

Comments

comments