Hotspot: Subba Nijmegen

Ik woon al heel mijn leven in Nijmegen en ken bijna alle leuke plekjes. Wanneer vriendinnen uit andere steden langskomen laat ik ze dan ook graag mijn hotspots zien. Subba is een van de hotspots die daar absoluut bijhoort. Benieuwd naar de winkel? Lees dan verder!

Elke keer als ik in de stad ben moet ik wel even langs Subba. Subba is een van die winkels waarvan je niet weet waar je moet beginnen. Overal waar je kijkt zie je wel wat leuks staan. Van leuke meubels, kookboeken, servies en kleedjes tot notitieboekjes. Voorin de winkel vind je allerlei leuke hebbedingetjes voor in huis of leuke cadeau’s. Achterin de winkel vind je vooral de meubels, mooie lampen, tapijten en dat soort dingen. Vooral de tapijten in de winkel vind ik ontzettend mooi!

De winkel en hun producten zou ik omschrijven als hip en vrolijk. Zo ook de inrichting en sfeer. Ik vind vooral de grote kast met de ladder die je bij binnenkomst ziet fantastisch. Daarin hebben ze nu prachtig servies staan en allerlei ander leuk keukengerei (of kookboeken)

Bijna alles in de winkel is fairtrade en handgemaakt. Sommige producten in de winkel zijn vrij prijzig terwijl sommige producten weer lekker budget zijn. Hierdoor is er voor iedereen wel wat leuks te vinden!

Subba vind je in de Lange Hezelstraat 70 in Nijmegen. Als je dan toch al in Nijmegen bent en je krijgt trek, ga dan zeker even naar Munt voor een lekkere salade. Is Nijmegen iets te ver weg voor je? Bekijk dan eens hun webshop.

Zoals je op de foto’s zag heeft Subba echt prachtige kleedjes. Voor degene die helaas te ver weg wonen heb ik drie van mijn favoriete kleedjes voor jullie opgezocht die je gemakkelijk online kunt bestellen.

De eerste is:Magical Thinking Triangle Chindi Rag Rug
De tweede: 4040 Locust Rhomba Woven Rug
De derde: Magical Thinking Geo Eye Printed Rug

Heb jij nog een leuke hotspot die je met ons wilt delen? 

Comments

comments