Hotspot: The little cupcake shop

Ook zo dol op cupcakes? Wanneer je in Nijmegen bent, breng dan eens een bezoekje aan  The Little Cupcake Shop. Het is een vrij klein winkeltje verstopt naast Primark op plein 1944.  Hier haal je de lekkerste cupcakes en taartjes van Nijmegen! Benieuwd naar de winkel? Lees dan verder.

Sinds de cupcake shop in Nijmegen te vinden is haal ik bijna maandelijks wel een doosje cupcakes. De winkel kun je herkennen aan het leuke uithangbord en uitnodigende etalage vol met lekkere cupcakes. 

Ik ben een echte zoetekauw en ben zeker fan van hun cupcakes! Ze zijn wel enorm vullend waardoor ik na één cupcake meestal vol zit. Gelukkig haal ik altijd een doosje met 6 cupcakes en zijn mijn vrienden zo lief om ze met mij op te eten.

Gezellig om daar direct op te eten met een lekker kop thee erbij of je neemt het mee voor onderweg. Ik kan je vertellen, het is erg verslavend! Het winkeltje is misschien klein, maar erg gezellig en sfeervol ingericht! Je kunt er gerust met een vriendin plaatsnemen om van je cupcake te genieten.

Naast mijn favorieten carrot cake en oreo zijn er nog genoeg andere smaken. Denk aan  frambozen, blauwe bessen en bosvruchten. Maar ook snicker,stroopwafel  en nog veel meer! Of probeer de worteltaart, ook zo lekker!

Krijg jij nu ook zo’n trek in cupcakes? Maak je eigen cupcakes! Lees hier hoe je rozen op je cupcakes kunt spuiten. Schattige bak spullen kun je vinden op de website van Hema, of een handig bakboek!

 Voor meer informatie kun je The Little Cupcake Shop volgen op facebook. 

The Little Cupcake Shop
Plein 1944 119a, Nijmegen

Ben jij ook zo dol op cupcakes? 

Comments

comments