Hotspot: Vintage Revival

Nu ik op mezelf woon ben ik in de buurt gaan rondkijken wat er allemaal te doen is. Een paar straten verderop kwam ik de winkel Vintage Revival tegen. een super gave winkel met allemaal vintage spullen. Graag deel ik deze toffe hotspot met jullie

De winkel zit naast de Jumbo dus het is vrij makkelijk te vinden. Toen ik binnenkwam werd ik overrompelt door alle mooie spulletjes. Ik ben gek op vintage meubels. Ik heb er heerlijk kunnen rondneuzen.

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn het echt pareltjes! Helaas zijn vintage meubels ook vrij prijzig voor een student.Gelukkig had ik wat gespaard voor mijn interieur en ben ik van plan om een paar stoelen te halen of een kastje.

Wanneer je wat verder weg woont en niet om de hoek zoals ik heeft Vintage Revival ook de mogelijkheid om de meubels te laten bezorgen, super handig! Lees hier meer over hun service.

De meubels komen uit de jaren 50- 80. Ze zijn in de originele staat en anders wordt het gestoffeerd of gerestaureerd. Hierbij gaan ze dan opzoek naar de juiste stoffering die past bij het huidige interieur.

Vintage Revival is op de woensdag en zaterdag geopend. De winkel vind je op het volgende adres: Meerndijk 20 in De Meern. Mocht je in de buurt zijn dan is de winkel zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Op hun website plaatsen ze ook foto’s van de winkel en meubels. 

Ook zo dol op vintage in jouw interieur? Lees hier de post van Rebeca over hoe je zelf een vintage frame kunt maken. Wil je lekker rondkijken op het internet naar ander mooi vintage spul? Check dan de website van Urban Outfitters! Zo ben ik helemaal verliefd op het kastje voor mijn platenspeler of de schommelstoel en koffie tafel.

Comments

comments