How to wear: de crop top

Hij is booming deze zomer en mede door deze trend zijn we allemaal aan de healthy food en buikspierschema’s geslagen (geef maar toe). Maar hoe draag je hem, die crop top? Ik stelde vier outfits voor je samen.


De wijdere high-waisted broeken zijn een must have dit seizoen. Deze is nog van mijn oma geweest en laat met zijn felrode kleur mijn outfit lekker knallen. Ps. Ik hoop dat jouw All Stars schoner zijn dan die van mij…


Met een zwierig rokje, een opvallende clutch en statement necklace zijn jij en je crop top ready to party!


Niet zo warm buiten? Een simpele zwarte crop gaat ook goed samen met een effen lange rok en catchy bomberjack.


En als het dan écht niet warm is, kan een high-waisted skinny altijd. Met een paar goeie printed gympen en matchende printblouse kun jij zeker weten trend proof de deur uit.

Wat vind jij van de crop top en hoe draag je hem het liefst?

Comments

comments