Ian Somerhalder debut als director

Hottie Ian Somerhalder maakt zijn debut als director. Check hier meer!

Het is een grote dag voor Ian Somerhalder. De acteur maakt vandaag zijn debut als director. Hij mag namelijk aflevering 16 van seizoen 6 van The Vampire Diaries regisseren. De acteur is very excited en ook zijn verloofde Nikki Reed is erg blij voor hem. Om hem succes te wensen maakte de actrice een heerlijke taart voor Ian waarop ze met chocolade: ‘Succes, ik hou van je’ had geschreven. So Sweet!

Ian is heel erg blij dat hij de kans krijgt om te regisseren en zette dit op Instagram. “The best thing to come home to. Bedankt geweldige Nikki (voor de taart). Ik ga beginnen met het directen van aflevering 616 van The Vampire Diaries. Ik heb alle succes nodig die ik kan krijgen. Alle mensen die ervoor zorgen dat ik kan regisseren, heel erg bedankt. En natuurlijk ook een bedankje aan de geweldige crew van The Vampire Diaries. Jullie zijn als mijn broers en zussen. I love you all! I’m a lucky boy!”

We zijn heel benieuwd naar de zestiende aflevering van seizoen 6 van TVD. Check hieronder de taart die Nikki voor haar bae maakte.

(Bron foto: Just Jared & Instagram)

Comments

comments