Ian Somerhalder is on a roll

Ian Somerhalder won deze bijzondere award én heeft superleuk liefdesnieuws!

Gisteravond werden de World Dog Awards uitgereikt. Uiteraard waren de grote dog lovers Ian Somerhalder en zijn verloofde(!) Nikki Reed ook van de partij.

Mocht je het nog niet hebben gelezen: Nikki en Ian zijn verloofd! Verschillende insiders bevestigen dat het stel zich na 6 maanden daten verloofd heeft!  “Ze zijn hopeloos verliefd op elkaar”, vertelde een insider aan Us Weekly. Volgens de bron zei de Twilight-actrice volmondig ja toen ze ten huwelijk werd gevraagd door haar grote liefde.

Goed, back to the point. Tijdens de World Dog Awards werd uiteraard de Hond van het Jaar bekend gemaakt, maar ook de Grootste Hondenvriend van het Jaar. Deze award ging naar Ian Somerhalder. De acteur was ontzettend blij om de award te winnen. “Wow, dit is echt een eer. Dit is voor de Ian Somerhalder Foundation”, vertelt de acteur tijdens zijn speech. De Ian Somerhalder Foundation zet zich in om dierenmishandeling te stoppen. “Dankzij jullie steun kunnen we een wereld maken waarin het beschermen van dieren een prioriteit is. Wij beschermen hen en zij ons. Ik ben hier zo dankbaar voor.”

Check  hieronder de hele speech van Ian.

(Bron foto: Just Jared & Instagram)

Comments

comments