Ideeën voor een Fashion slaapkamer (Room Tour)

Een echte Fashionista hoort ook in een echte fashion slaapkamer te slapen. Maak je kamer fashion proof met deze slaapkamer ideeën uit mijn eigen kamer. Yay, room tour! ;)

1. Visionboard
Voor de ambitieuze fashionista: een prikbord dat jou iedere dag inspireert op welk gebied dan ook. Een visionboard is er niet alleen om je te inspireren: je kunt hem er ook leuker uit laten zien met fashion gerelateerde foto’s of quotes.

2. Plankenkast
Perfect om je magazines en favoriete paar heels te showen. Ik heb mijn magazines liggend omdat ik niet genoeg “plankjes” had om mijn magazines rechtop te zetten. De magazines rechtop zien er eigenlijk opgeruimder uit.

3. Stapel boeken/magazines/schriften
Dit stapeltje met tijdschriften maakt mijn flesje parfum en schoteltje sieraden meer een geheel. Deze stapel staat op mijn bureau en hierdoor oogt mijn bureau ook opgeruimder!

4. Kledingrek
Het ultieme fashionista item: het kledingrek, waar je al je favorieten op kunt hangen! Op het moment hangt hier mijn capsule wardrobe waar ik eerder over vertelde.5. Make-up tafel
Een fashionista geeft niet alleen om haar kleding maar ziet er van top tot teen verzorgd uit. Een kaptafel kan daarom zeker niet ontbreken in een fashionista kamer! Bekijk hier mijn artikel over het organiseren van een make-up tafel.

 

Comments

comments