Interieur: Kamer opnieuw inrichten!

Wanneer je eigenlijk je huiswerk moet maken, is niets fijner dan je kamer inrichten en nieuwe spulletjes toe te voegen. Ik scoorde allemaal mooie items en gaf mijn kamer weer een frisse look met deze details. Benieuwd?

Aangezien de winter natuurlijk niet ver meer is, koos ik voor extra veel lichte tinten om het wat op te vrolijken. Ik scoorde deze kussens en het kleedje bij H&M Home.

Saaie hoekjes los je natuurlijk op met een leuk krukje. Handig op momenten waarop vriendinnen langskomen, maar ook fijn voor je lievelingsschoenen!

Voorheen verzamelde ik mijn troep op deze plank boven mijn bed, maar nu is het een mini-tentoonstelling van mijn favoriete spulletjes. De vaasjes zijn nieuw en vond ik bij Wehkamp.

Dit was een uitdaging: Wanneer je aan het koordje trekt, gaat het licht aan of uit, maar het zag er zo saai uit dat ik het wilde opvrolijken. Daarom combineerde ik mijn vrolijke haarband van H&M met een kleerhanger. Zo simpel!

Kiezen jullie ook juist voor lichte tinten in het najaar? En gaan jullie dit seizoen ook je kamer opnieuw inrichten?

Comments

comments