Interview: Chlöe Howl

Maak kennis met Britse power chick Chlöe Howl. Deze 19-jarige singer-songwriter wist al vroeg wat ze wilde: muziek maken. En dat doet ze nu.

In de nieuwste Fashionista lees je alles over Chlöe en hier lees je alvast het interview.

Ben jij een modemeisje?
“Ja, ik ben gek op kleding! Ik heb altijd al een sterke eigen kledingstijl gehad. Ik dwong mezelf niet in modetrends, omdat iedereen erin liep.”
Hoe omschrijf je jouw kledingstijl in het kort?
“Comfi en ik hou van felle kleuren. Cheap Monday en American Apparel zijn mijn favoriete merken.”
Vind je mode belangrijk?
“Ik denk dat mode belangrijk is voor meiden. Er wordt van ons verwacht dat we er goed uitzien en het is ook leuk er zo goed mogelijk uit te zien. En daarvoor heb ik geen dure kleding nodig. Toen ik veertien was kon ik alleen kleding bij de Primark kopen. Daar kost een topje 2 euro. En ik kreeg altijd heel veel complimentjes over mijn kleding! Het gaat om je stijl. Je kunt de goedkoopste items zo goed mogelijk met elkaar combineren en eruit laten zien alsof het een fortuin kost.”
Past je kledingstijl bij je muziek?
“Ja mijn muziek is erg to-the-point en mijn kledingstijl ook.”
Veranderde je stijl toen je bekender werd?
“Zeker. Als artiest wordt het aangemoedigd een eigen stijl te hebben en daarvoor uit te komen. Op school was dit helemaal niet zo. Iedereen wil er dan juist bij horen. Het kan me nu niet schelen of ik erbij hoor of niet.”
Heb je weleens een grote modeblunder gehad?
“Absoluut! Maar daar moet je nooit spijt van hebben. Hoe gekker je je kleedt als kind hoe meer je jezelf durft te uiten als je ouder bent en dat is alleen maar goed.”

 Luister hier naar één van de nummers van Chlöe.

 

Comments

comments