Jamie Dornan is een stalker?!

Yup, hottie Jamie Dornan is niet alleen een fantastische acteur, hij is ook een.. wacht, stalker?! Jamie vertelde in een interview dat hij één keer een vrouw gestalkt heeft. Waarom? Lees het hele verhaal hier!

Jamie Dornan speelt een serie moordenaar genaamd Paul Spector in de Netflixserie The Fall. Voorday Paul al zijn slachtoffers vermoord bindt hij ze stevig vast! Jamie zegt dat hij meer in zijn rol wilde kruipen door een vrouw te stalken.

”In de metro, ons ondergrondse systeem…”, begint Jamie. Hij aarzelt voordat hij verder gaat. ”…Kan ik hier voor opgepakt worden? Dit is echt een serieuze onthulling! Ik heb een keer een vrouw vanaf de metro gevolgd, om te zien hoe zoiets zou zijn.”

Jamie legt uit dat hij een vrouw in de metro uitkoos en haar vervolgens een paar straten volgde. Hij vroeg zich al wat er zou gebeuren als zij zich omdraaide en erachter kwam.

”Het voelde heel spannend, op een hele vieze manier! Ik ben er niet trots op, maar ik denk wel dat ik iets geleerd heb.” Ja, waar ze woont zeker.

Helemaal niet creepy hoor! Maakt niet uit Jamie, je mag ons altijd stalken..

Kijk hieronder de trailer voor The Fall!

Comments

comments