Deze jeans past bij jouw figuur!

Vind jij het ook zo deprimerend om steeds opnieuw het pashokje in te moeten duiken tot er een jeans is die jou écht past? Pamela laat zien welke jeans bij jouw figuur past. Zo kun je eindelijk vaarwel zeggen tegen die vervelende paskamer-stress. Lees snel verder!

Recht


Zijn jouw schouders, taille en heupen even breed? Dan heb jij een recht figuur! De skinny is de perfecte jeans voor jou! Klik op de afbeeldingen en shop jouw favoriet.

Appel


Heb jij een rond bovenlichaam en ben je welgevormd rond de taille? Dan ben jij een appel, figuurlijk gesproken dan (hihi). Of je nu kiest voor de ‘basic‘, ‘printed‘ of ‘ripped‘ jeans, deze heupbroeken passen bij jouw figuur!

Zandloper


Iemand met een zandloper figuur heeft een smalle taille, heupen even breed als de schouders en goedgevormde benen en billen. Ben jij een zandloper? Dan is een jeans met hoge taille voor jou weggelegd!

Peer


Zijn jouw heupen breder dan je schouders en heb je een slanke taille? Zeg dan maar hallo tegen jouw ‘peer’ figuurtje! Klik op de foto’s en shop de perfecte jeans voor jou.

Vond jij dit ook interessant en wil je meer zien? Laat je inspireren door de zoektochten naar spijkerbroeken op Spot & Shop.

Comments

comments