Jennifer Lawrence does it all

In de film The Hunger Games: Mockingjay – part 1 horen we Jennifer Lawrence zingen. Alhoewel de actrice vindt dat ze niet goed kan zingen, lijkt het nummer een hit te worden. Check hier meer.

The Hunger Games: Mockingjay – part 1 is een kaskraker in de bioscoop. Maar ook het nummer The Hanging Tree dat Jennifer Lawrence in de film zingt, doet het supergoed.

De actrice vond het doodeng om te zingen en beschrijft zichzelf als een ‘tone deaf Amy Winehouse.’ De director van de film, Francis Lawrence, vertelde in een interview met AOL dat Jennifer zanglessen kreeg om meer zelfvertrouwen te krijgen. “Ze kan best goed zingen, alleen is ze heel onzeker over haar stem. Jennifer wist dat ze de hele dag moest zingen, zodat we het nummer live op konden nemen. Ze was daar niet blij mee. Ze moest de hele ochtend huilen.”

Alhoewel J-Law vindt dat ze niet kan zingen, lijken fans het daarmee oneens te zijn. Het nummer The Hanging Tree heeft volgens de midweek sales van de Official Chart Company namelijk een plek in de top 40 bemachtigd! Het nummer dat geschreven werd door The Lumineers staat nu op de 29ste plek.

Heb jij de film Mockingjay – part 1 al gezien in de bioscoop? Zo niet, hier kan je het nummer alvast beluisteren. De laatste Hunger Games film: Mockingjay – Part 2, draait vanaf november 2015 in de bioscoop. We can’t wait!

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments