My Jewellery: opening pop-up store

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Zaterdag opende de eerste pop-up store van My Jewellery in Den Bosch. En bij een feestelijke opening hoort natuurlijk ook een winactie! Check hier snel meer.

De eerste My Jewellery live sample sale vond 25 oktober plaats in Den Bosch. Vanaf 10:00u verzamelden fashionista’s vanuit heel Nederland zich voor de deuren van de brand new My Jewellery store. Het was zo druk dat veel meiden lang moesten wachten voordat ze naar binnen konden, but it was worth the wait! Onder het genot van een hapje en drankje konden de ze kijken naar de nieuwe collectie!

My Jewellery bestaat sinds 2011 en is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een groot sieradenlabel. Benieuwd naar de collectie van My Jewellery? Check dan snel hun site my-jewellery.com 

Bekijk hieronder een fotoreport van de opening! Onder aan het artikel, vind je een leuke winactie!

De opening wordt feestelijk aangekondigd. Balloons everywhere! 

Het team van My Jewellery is er klaar voor!

De meiden staan al vroeg in de rij. Ondanks de regen blijft de sfeer er goed in. That’s the spirit!

Eenmaal binnen moet er geshopt worden!

De mooiste sieraden waren uitgestald.

Naast sieraden waren er ook mooie jassen.

WIN: Fashionista mag namens My Jewellery deze statement 3-steen ring verloten! Winnen? Het enige wat je moet doen om kans te maken op de ring, is het onderstaande formulier invullen. Good luck! De winnaar wordt 3 november bekend gemaakt.

Comments

comments