Jourdan Dunn en Naomi Campbell voor Burberry

Jourdan Dunn en Naomi Campbell join forces. De twee supermodellen zijn samen te zien in de nieuwe Burberry campagne. Check de video hier!

Eerder dit jaren schitterden de twee Britste modellen Cara Delevingne en Kate Moss al samen in een campagne van Burberry en nu is het de beurt aan twee andere Briste modellen, namelijk Jourdan Dunn (24) en Naomi Campbell (44). De twee shinen samen in de Burberry Spring/ Summer  2015 campagne.

Voor Naomi is het alweer 13 jaar geleden dat ze voor Burberry poseerde in. Voor Jourdan was was dit haar vierde opdracht voor het label. Jourdan liet aan Vogue weten dat deze opdracht heel bijzonder voor haar is, omdat Naomi iemand is die ze bewonderd en enorm respecteert in de mode-industrie.

Ook zien we in de campagne twee Britse talenten uit de music industry terug. De hottie George Branett -drummer van de band These New Puritans-  en George Le Page -drummer van de band Of Empires-.

Topfotograaf Mario Testino mocht de pics schieten voor de Burberry. Ook is er een korte video gemaakt en de modellen zien er allemaal absolutely stunning uit. Check hieronder de pics en de video!

(Bron foto: Just Jared/ Burberry/ Mario Testino)

Comments

comments