Justin Bieber een dief?

De politie in Los Angeles is onderzoek aan het doen, omdat Justin Bieber een poging heeft gedaan om iets te stelen. Het hele verhaal lees je hier.

Het is een vreemd verhaal en of we het moeten geloven weten we niet, maar Justin wordt wel echt beschuldigd. De vrouw die hem aanklacht vertelt haar kant van het verhaal.

De vrouw was aan het minigolven toen ze opeens Justin Bieber en zijn entourage zag. De vrienden van Justin hadden een beetje ruzie met andere jongens en toen stond de vrouw toevallig met haar telefoon. Toen JB dit zag was hij niet bepaald vrolijk. Hij vroeg namelijk of hij de telefoon van de vrouw mocht. Dit deed de vrouw niet, dus pakte Justin haar mobiel uit haar tas, maar haar telefoon was beveiligd dus kon Justin er niets mee. Hij werd woedend, want hij dacht dat de vrouw die met haar dertien jarige dochter was foto’s had gemaakt, maar dit was helemaal niet het geval.

En nu wordt Justin dus beschuldigd van het stelen van de telefoon. We zijn benieuwd hoe het afloopt. En of het verhaal echt is.

Comments

comments