Justin is boos

Justin Bieber is alle roddels die over hem verspreid worden zat. Dat liet de popster gister weten op Instagram. Deze tekst plaatste JB op zijn Instagram:

“Iedereen vertelt mij altijd: hou de pers te vriend. Maar ik ben even helemaal klaar met al die leugens die er over mij verspreid worden. Ze zeggen dat ik in rehab zou moeten en dat mijn familie teleurgesteld is in mij. Mijn familie is juist trots op mij. Als iemand gelooft dat ik in rehab moet dan is dat zijn eigen domheid. Ik ben 19 jaar en ik heb 5 nummer 1-albums, ik heb de hele wereld gezien, ik heb meer bereikt dan ik ooit heb kunnen dromen. Het is misschien eng voor sommige mensen dat dit nog maar het begin is. Ik weet wie ik ben en ik weet wie ik niet ben. Mijn boodschap is om te geloven. Mijn albums kunnen overal over gaan, maar mijn boodschap is altijd ‘never say never and believe’. Niet in mij geloven, maar geloof in jezelf. Het maakt mij echt niet uit als je niet in mij gelooft, want ik geloof in mezelf en kijk waar dat mij heeft gebracht. Ik schrijf dit met een lach op mijn gezicht. Ik ben een goed mens met een groot hart. En denk niet dat ik al deze negatieve verhalen over mij verdien. Ik heb keihard gewerkt om te komen waar ik nu sta en mijn harde werken stopt hier niet. Ik groei en ik ben op zoek naar mezelf terwijl ik altijd in de gaten word gehouden. Ik denk dat ik het goed doe. Oh en de mensen die mij vergelijken met Lindsay Lohan: vergelijk haar banksaldo maar even met het mijne.”

Tien minuten nadat de foto was geplaatst was de foto verdwenen. Al snel stond hij er weer op, maar zonder de lullige opmerking over Lindsay Lohan! Toch te laat, want het is nog door genoeg mensen gelezen… Wat vind jij van deze boze reactie van Justin?

Comments

comments