Koop kaartjes voor BFFevent en win leuke prijzen

Zin in een dagje op pad met je beste vriendin? Kom dan naar het Beauty Fashion Friends event op zaterdag 21 of zondag 22 februari in de Amsterdam RAI! Op het BFFevent kun je o.a shoppen, workshops volgen van Bloggoeroe Carlijn Bekker of onze eigen Angels in de Fashionista stand én optredens bekijken van de leukste artiesten!

Bestel hier je kaartje, want alleen als jij je kaartje via Fashionista.nl koopt, maak je kans op een van de onderstaande beauty- of fashionprijzen voor jou en je bestie.

2 x voucher t.w.v. €225 van Designer Outlet Roermond
Bij deze designer outlet kun je merken vinden als Adidas, Nike, Supertrash, Guess, Michael Kors, Puma, Scotch & Soda, Superdry, Tommy Hilfiger, Vans en nog veel meer andere merken where a girl dreams about. Als jij een kaartje hebt besteld viafashionista.nl/bffevent maak je samen met je beste vriendin kans op 2 vouchers van €225 per stuk die je kan besteden bij de Designer Outlet Roermond!
Designer-Outlet-Roermond.nl

2 x voucher t.w.v. €75 van New Look
New Look, we love it. Hoe leuk is het om met je beste vriendin samen te shoppen bij deze winkel? Als je via onze site een kaartje hebt gekocht voor het event van het jaar, maken jij en je bestie kans op 2 New Look Vouchers ter waarde van €75 per stuk!

2 x Gosh Cosmetics beautypakket t.w.v. €200
Alle Gosh make-up products in één pakket, hoe vet?! In de pakketten vind je onder andere lipstick, mascara, eye shaduw en nagellak voor een echte girls night! Bestel een kaartje via fashionista.nl/bffevent en jij en je beste vriendin maken kans op 2 Gosh beautypakketten van €200 per stuk!

 

2 x Blurb Instagram fotoboekje t.w.v. €50
Het jaar zit erop en het is tijd om terug te kijken en alle toffe dingen die je hebt beleefd vast te leggen in een zelfgemaakt boek. Dat kan een Instagram-fotoboekjezijn met alle hoogtepunten van afgelopen jaar die je samen met je vriend(en) hebt beleefd, jouw beste fashion-momenten of de leukste beauty tips. Maar ook gewoon een eigen kookboek met favoriete (gezonde!) recepten voor dit nieuwe jaar, eenblogboekje van jouw eigen blog of zelfs je eigen glossy Magazine. Kortom, alles is mogelijk.  Bestel een kaartje via fashionista.nl/bffevent en jij en je beste vriendin maken kans op twee Blurb vouchers van 50 euro per stuk!

Comments

comments