Kanye West geeft geen handtekening aan ‘fan’

Kanye West kreeg de vraag of hij een foto van Kim Kardashian wilde signeren. Alleen was dit een foto waarop te zien was dat Kim K. met Kris Humphries trouwde in 2011, awkward! Gelukkig had de rapper de perfecte reactie.

It’s no secret dat Kim Kim Kardashian voor de derde keer getrouwd is. In 2000 trouwde ze met Damon Thomas en in 2011 gaf ze het jawoord aan Kris Humphries. But the third time is the charm en in 2014 trouwde de realityster met hubbie Kanye West.

Kim en Kanye waren onderweg naar Washington toen een reporter/fan naar hen toe liep en Kanye om een handtekeningen vroeg. De autograph-seeker duwde een foto van Kim K. op haar trouwdag met Kris Humprhies onder de neus van Kanye en vroeg om een handtekening.

Terwijl Kanye  bekend staat om zijn grote mond, hield hij hem deze keer dicht. Hij lachte om de foto en liep rustig verder. Dat zijn we niet gewend. De rapper was duidelijk in a good mood. Niet zo gek als je bedenkt dat hij onderweg was naar de BET Honors en de Visionary Award in de wacht sleepte.

Check de video van Kanye hieronder!

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments