Katy Perry concert: haar, outfit en make-up

Vorige week gaf Katy Perry een spetterend optreden in het Ziggo Dome. Ik, zoals een vriendin het noemt, professioneel concertganger (haha), was hier natuurlijk bij aanwezig. Zie hier mijn look-of-the-night. 


Zoals je op de eerste foto al kon zien ging ik voor een paarse ombré eyeliner. Ik combineerde deze ooglook met nude lippen, nepwimpers en een bronskleurige blush. Ik droeg mijn haar stijl en toupeerde het lichtjes.


De producten die ik voor deze look heb gebruikt:
Gezicht:
– YSL Le Teint Touche Eclat foundation.
-Collection concealer.
-MUA Pro-brow
-essence make me brow eyebrow gel mascara
-Little Mix by Collection bronzer

Ogen:
-Catrice Prime and Fine eyeshadow base
-essence I love nude eyeshadow 01
-MUA matte palette
-essence easy 2 use eyeliner pen
-essence lash princess false lash effect mascara
-Catrice Lash Couture Single Lashes
-Max Factor Excess Shimmer Eye Shadows – Pink Opal
-Kiko Super Colour mascara – 01 Violet
-Vivo Pearl Eye shadow – Electric Purple

Lippen:
-essence lipliner – 06 satin mauve
-essence longlasting lipstick nude – 03 come naturally


Bij concerten draag ik het liefste comfortabele kleding. Voor het Katy Perry concert ging ik voor mijn ‘cupcake titties’ H&M crop-top, een taille broek van Berschka en mijn favoriete New Balance sneakers.


Ik heb het mega naar mijn zin gehad bij Katy Perry’s Prismatic Tour. Wat vind jij van mijn look-of-the-night?

Wat is het laatste concert die jij bezocht?

 

Comments

comments