Kelly Osbourne stopt met E! Fashion Police

Kelly Osbourne is een van de trouwe leden bij E! Fashion Police. Elke week weer geeft zij, samen met haar co-stars, haar mening over de fashionstyle van celebrities. Maar nu niet meer, Kelly Osbourne stopt! Lees het hier!

Vrijdag kondigde Kelly aan dat zij de show E! Fashion Police zou verlaten. De dochter van Sharon Osbourne zat vijf jaar lang in de show en verlaat de show om andere kansen achterna te gaan. Ook heeft het recente commentaar van co-star Giuliana Rancic op Zendaya er iets mee te maken!

Giuliana gaf commentaar op Zendaya’s dreadlocks, die zij naar de Oscars droeg. De presentatrice vertelde dat de dreadlocks vast naar weed zouden ruiken. Zendaya poste vervolgens een tekst op Instagram, waarin staat dat zij het racistische commentaar niet waardeert. Giuliana bood haar excuses aan en Zendaya accepteerde die. Kelly on the other hand was er niet blij mee! De ster tweette dan ook over Zendaya:

‘’Jullie realiseren je wel dat Zendaya mijn vriendin is, toch? Ik heb het weed commentaar niet gegeven en ik hou ook absoluut niet van racisme! Ik twijfel of ik bij de show moet blijven!’’

Ook Kelly’s mama, Sharon Osbourne, steunt haar dochter. Zij tweette dan ook:

‘’Ik ben zo trots op je. Niemand kan jou kopen! Je zegt altijd wat je voelt. #ProudToBeYourMom’’ Awhh!

Wat vinden jullie ervan dat Kelly stopt bij Fashion Police?

Comments

comments