Kendall en Cara op catwalk Chanel

Kendall Jenner en Cara Delevingne liepen gisteren niet mee tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Zij paradeerden namelijk over de catwalk van Chanel. Check de foto’s hier.

Het was gisteren een groot feest in Londen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. De grootste namen in de modellenwereld paradeerden in sexy lingerie over de runway. Wat opviel was dat Cara Delevingne en Kendall Jenner niet meeliepen tijdens het evenement.

Cara en Kendall skipten het evenement van Victoria’s Secret, omdat de besties een show liepen voor Chanel. Gisteravond presenteerde Karl Lagerfeld zijn Métiers d’art Chanel collectie in Oostenrijk. Tijdens de show van Chanel liepen de BFF’s hand in hand terwijl ze een Victoriaanse outfit droegen.

Een bron vertelde aan People dat het een big deal was dat Cara en Kendall niet meeliepen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Vooral voor Kendall, omdat het haar grootste droom is om ooit als Angel op de catwalk te lopen. Cara liep in 2012 en 2013 al eens mee met de shows van Victoria’s Secret. Zien we de twee supermodellen volgend jaar wel bij de show?

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments