Kettingen combineren

Een ketting (or more) maakt je outfit af! Je kunt dezelfde soort kettingen op heel veel manieren combineren. Ga je voor een statement ketting of hou je het liever subtiel? Hier zijn drie van mijn favorieten, die je op verschillende manieren kunt dragen.

Romeinse munten


Ik vind kettingen waar oude geldmunten in verwerkt zitten super mooi. Je hebt ze in verschillende soorten varianten. Ga voor een ketting met heel veel muntjes, of ga voor subtiel en draag er maar een paar om je nek met een muntje.

Veren


Een van mijn favoriete items zijn veren! Veren zijn dit seizoen ook super leuk om te dragen naar festivals. Aan je tas, in je haar maar ook in sieraden zijn veren cute. Je kunt voor grote kettingen gaan waar echte veren aan vast zitten. Of voor een subtiel hangertje, met een of meerdere veren van goud of zilver.

Turquoise


Turquoise is een zomerse kleur. Als ik naast mijn basic goud en zilver een keertje zin heb in kleur, kies is vaak voor turquoise. Ook hier kun je voor een statement piece gaan, of juist minimal en voor een simpel klein hangertje kiezen. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Comments

comments