Khloé Kardashian en Amber Rose ruzie!

Amber Rose en Khloé Kardashian hebben aardig een woordje met elkaar gewisseld. De diva’s hadden een Twitter ruzie over niemand minder dan Khloé’s kleine zusje, Kylie! Lees snel verder voor the juicy details!

Amber Rose begon de ruzie al toen zij te gast was bij de radio show The Breakfast Club. Amber praatte met de radio DJ over Kylie Jenner en hoe zij té jong is voor Tyga. ”Kylie is een baby. Zij moet om 7 uur naar bed s’avonds. Tyga moet zich schamen, hij heeft een prachtige vrouw en baby achter gelaten voor een 17-jarig meisje.” Na dit radio interview zette Khloé de tegen aanval in.

””Ik was een stripper op mijn 15de”, vertelde Amber Rose aan Foxx. Maak je maar geen zorgen over mijn zusje die al een carrière heeft op haar 17de. Mensen die in glazen huizen wonen, moeten geen stenen gooien..”, zegt de 30-jarige Khloé. Amber reageerde hierop met; ”Fijn dat je opbrengt dat ik een stripper was op mijn 15de..”

De ruzie werd alleen maar erger toen de diva’s Kim en Amber Rose’s ex Kanye in de mix gooiden! Amber poste deze foto op Twitter!

Ouch! Khloé nam vervolgens de high road en stopte met de ruzie. Ze heeft nog wel even Amber Rose’s naakt foto’s geliked op Instagram.. Go Khloé!

Wat vinden jullie van deze ruzie?

Comments

comments