Khloé Kardashians biologische vader?

De geruchten dat Khloé Kardashian niet de dochter is van Robert Kardashian duiken steeds weer op. Zo zou Lionel Richie de vader zijn van de realityster. Check hier meer.

De moeder van Khloé, Kris Jenner, zou in de jaren ’80 een affaire hebben gehad met Lionel Richie. Volgens de geruchten zou Khloé wel heel veel lijken op de jongste dochter van de zanger, Sofia.

In een kort interview met TMZ reageerde Lionel op de roddels. Lachend vertelde de zanger: “Nee, natuurlijk ben ik niet haar vader. Maar weet je wat, ze zijn allemaal mijn kinderen. Ze groeiden op in mijn huis.” Ook Khloé kan er wel om lachen: ‘Ik heb nu al zoveel vaders gehad, my head is spinning”, vertelde ze aan Gossip Cop.

Dat Robert Kardashian niet de biologische vader zou zijn van de 30-jarige realityster, kwam ter sprake sinds Khloé in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians twijfelde over haar biologische ouders. Ze wilde haar bloed laten testen om te kijken of haar vermoedens waar zijn. Khloé heeft deze test uiteindelijk nooit gedaan, maar de geruchten over wie haar echte vader is, duiken steeds weer op.

(Bron foto: Zimbio)

Comments

comments