Dé Kimye bruiloft

Het hele weekend draaide om Kim en Kanye. Het stel is eindelijk getrouwd en nu kun je hier alles en dan ook echt alles lezen over de bruiloft.

Het begon allemaal met het vrijgezellenfeest van Kim. Al haar BFF’s en natuurlijk haar zussen waren in Parijs om te feesten. Naast een vrijgezellenfeest had Kim ook nog een pre-wedding feest. Dit was een feestje voor de familie en Lana Del Rey die een optreden gaf.


Na al de feestjes was het ook nog tijd voor een pre-wedding brunch. En natuurlijk niet zomaar een brunch met wat broodjes en gezelligheid, maar een brunch bij niemand minder dan Valentino thuis in zijn Parijse kasteel. En de hele familie Kardashian was uitgenodigd. De haute couture outfits werden uit de kast gehaald en er werden heel wat selfies gemaakt.

The big day! En dan eindelijk is het zover op zaterdag is het stel dan echt getrouwd in Florence Italië. Het is de derde keer dat Kim trouwt en de eerste keer voor Kanye wat het voor hem extra bijzonder maakt. De bruid droeg een prachtige jurk van Givenchy. En zag er prachtig uit.

Na de bruiloft was er natuurlijk weer een ander feestje, want nu was het stel ook echt getrouwd en konden ze pas echt uit hun dak gaan. Tijdens dit feest was er een photobooth waar goed gebruik van werd gemaakt. Iedereen heeft leuke selfies gemaakt in het hokje en deze zijn natuurlijk ook met de wereld gedeeld.

Jaden Smith was als vriendje van Kylie ook te gast op de bruiloft en wilde ook graag wat aandacht. Hij trok een “white batman” pak aan en begon met photobomben.

Er waren veel celebs aanwezig, maar er ontbraken er twee! De grote afwezigen waren Rob Kardashian (het broertje van Kim) en Beyoncé. Rob was wel bij zijn familie, maar is terug gevlogen voor de bruiloft naar LA. En hij werd huilend op het vliegveld gespot. Wat er precies aan de hand was weten we nog niet, maar wij vonden het wel erg zielig voor Rob.

Beyonce was er ook niet en was waarschijnlijk in de Hamptons en had verder geen andere plannen. Wel zette ze een foto op instagram van Kim en Kanye met de volgende tekst “Wishing you a lifetime of unconditional love. God bless your beautiful family”.

Nu wordt er gezegd dat het stel hun honeymoon doorbrengen in Ierland. Een beetje vreemde locatie aangezien de meeste mensen naar een tropisch eiland gaan, maar het pas getrouwde stel houdt wel van aparte dingen. Wij wensen ze in ieder geval heel veel geluk toe!

(Bron: Instagram/Justjared)

Comments

comments