Koningsdag make-up look! Oranje wimpers

Maandag 27 april is het zo ver: Koningsdag 2015! Ik ga genieten van een leuk feestje in oranje stijl. Wil jij iets leuks doen met je make-up? Check hier hoe je mega toffe, oranje wimpers kunt creëren. 


Begin met een basic ooglook: mascara en eyeliner. Ik gebruik vaseline om de oranje oogschaduw te laten plakken, maar je kunt ook eyeliner, lipgloss of zelfs een andere mascara gebruiken! Zorg ervoor dat je wimpers goed plakkerig/nat zijn.


Ga hierna aan de slag met oranje oogschaduw. Om het jezelf makkelijk te maken kun je met de achterkant van een kwast de poeder een beetje ‘los’ maken. Hierdoor creëer je eigenlijk een ‘eyeshadow pigment‘. Zorg ervoor dat er genoeg poeder op je kwastje of wattenstaafje zit!


Smeer de poeder nu op je wimpers. Tadaa… Oranje wimpers! Niet iedereen zal deze look mooi vinden, maar vanaf een afstandje ziet het er mega tof uit! Ik ben fan. Ook is het leuk om bijvoorbeeld rood op je bovenste- en blauw op je onderste wimpers te doen. Zo heb je dat rood-wit-blauwe effect.


Ik ben al helemaal klaar voor Koningsdag! Wat vind jij van de look?


Vind je de oranje mascara nu net iets te heftig? Ga dan voor mijn Koningsdag make-up look van vorig jaar. Klik hier voor de tutorial!

 

Comments

comments