Kylie Jenner ”Lipliner heeft mijn leven veranderd!”

Kylie Jenner zegt dat lipliner haar leven veranderd heeft! In een interview vertelt Jenner over haar beauty secrets en haar favoriete makeup producten! Lees het hier!

Kylie Jenner vertelt in een interview met Grazia UK over haar beauty secrets. Als haar gevraagd wordt welke beauty tip haar leven veranderd heeft antwoord Kylie:

”De beauty tips die mijn leven veranderd hebben zijn contouren en lipliner.”

Er wordt de 17-jarige Kylie ook gevraagd waar zij haar eerste beauty product gekocht heeft. ”Ik koop zelf geen makeup, ik steel alles van mijn moeder. Ik weet nog wel dat ik een keer haar foundation gebruikte, maar het was totaal niet mijn kleur! Mijn moeder is 10 tinten donkerder dan mij. Toen kwam ik Khloe tegen en die zei ”Draag jij nou makeup? Dat is niet jou kleur Kylie!” en ik schaamde mij zo!” Scott Disick, de boyfriend van sister Kourtney Kardashian, zegt dat Kylie elke dag wel 40 minuten spendeert aan haar lippen!

Kylie zegt dus toch lipliner te gebruiken, en geen injecties! Wat vinden jullie van Kylie’s lippen?

 

Comments

comments