Kylie Jenner: zwanger én gedumpt door Tyga!

Rapper Tyga zou een punt hebben gezet achter zijn relatie met de 17-jarige Kylie Jenner. De rumoured relationship zou té snel gaan voor Tyga. Hij zit namelijk niet te wachten op een kind met Kylie. Lees snel verder!

Het gerucht dat Kylie Jenner zwanger zou zijn gaat al sinds begin dit jaar in de rondte. De vader zou 25-jarige rapper en long time (boy?)friend Tyga zijn en Kylie zou blijkbaar super blij zijn dat zij zwanger is. Een bron vertelt ”In Touch” dat Kris Jenner (Kylie’s mama) niet blij is met het nieuws..

”Kris schreeuwde tegen Kylie dat ze haar ging vermoorden en dat zij het nooit had mogen laten gebeuren”, zegt de bron. ”Kris probeert Kylie al langer te verbieden om met Tyga om te gaan. Kylie schreeuwt alleen maar dat ze zich er niet mee moet bemoeien. Kylie houdt van Tyga en ziet een toekomst met hem.”

Tyga ziet het helaas anders! Een bron vertelt ”Life&Style”:

”Het idee dat Kylie zwanger is maakt Tyga ontzettend bang. Kylie heeft het nooit zien aankomen, ze is gebroken.”

Ook Kim Kardashian en zus Kendall zijn niet blij met het nieuws. ”Life&Style” zegt:

”Kim verwachtte niet dat Kylie al zo jong een familie zou starten. Ze kan niet geloven dat ze samen zwanger zijn. Kris was woedend en Kendall vindt dat ze haar leven weggooit.”

Kylie trekt zich niks aan van haar familie en wil de baby zelfs houden! ”Het idee dat zij Tyga’s baby draagt vindt zij geweldig en ze voelt zich alleen maar meer aangetrokken tot Tyga. Ze wil de baby houden.”

Wij weten niet of wij al deze verhalen geloven. Wij wachten tot één van de Kardashians het bevestigd! Wat denken jullie, is Kylie zwanger?

Kylie Jenner heeft begin dit jaar wel een nieuw huisje gekocht. Voor haar nieuwe familie misschien? Lees het hier!

Comments

comments