Starbucks heeft twee nieuwe zomerdrankjes

Het is alweer een tijdje terug dat ik op bezoek ging bij Starbucks voor een hele leuke verrassing. Wil je weten om welke verrassing dit ging? Lees dan snel verder!

Nu de temperaturen lekker omhoog gaan, heeft het populaire koffiehuis twee nieuwe zomerdrankjes en een paar lekkere maaltijden aan het assortiment toegevoegd. Ik werd uitgenodigd om deze twee lekkere nieuwe drankjes en het eten te proeven. Check hier wat ik deze dag allemaal heb mogen proeven.


De Red Berry Yoghurt Frappuccino is gemaakt van rode vruchten. Ik vond hem zelf lekker verfrissend. En de Banana Yoghurt Frappuccino is een mix van bananen en yoghurt. Deze is lekker zoet en vond ik de lekkerste van de twee.


Bij een drankje hoort eten en dat weten de mensen bij Starbucks maar al te goed. Ze hebben het assortiment aangevuld met allemaal lekkere broodjes en salades. Ideaal als je met je vriendinnen bent uitgehongerd na een middag shoppen. En ik zeg je eerlijk. Ik vond alles lekker (maar dat is eigenlijk niet zo moeilijk bij mij, lol)!


Aan het einde van deze dag kreeg ik nog twee leuke cadeautjes. En laat de chai latte nou net mijn favo drankje zijn, lucky me ;-).

Genoeg redenen om even de Starbucks binnen te wandelen als je tijd hebt. De drankjes en het eten zijn nu verkrijgbaar. Genieten!

 

Comments

comments