Liam Payne niet blij met selfies

Selfies, de guys van One Direction hebben er een dagtaak aan. Liam Payne lijkt alleen niet meer zo enthousiast over deze foto’s met zijn fans.

Als fans aan de members van One Direction vragen of ze met hen op de foto mogen, vinden de guys dat vaak prima. Tijdens de ARIA Music Awards in Australië, stonden er honderden gillende meisjes aan de red carpet die dolgraag met de hotties op de foto wilden.

De jongens ontvingen tijdens deze avond de award voor Beste Internationale Artiest. Alhoewel het winnen van een award al nieuwswaardig is, was dat niet hetgene waar iedereen het over had. Alle buzz ging namelijk over Liam die niet blij lijkt te zijn met de selfies die hij moet nemen.

Via Twitter verdedigt de hottie zichzelf. “Veel mensen zeggen that i was faking a smile. Op een foto lach ik meestal pas als de foto wordt genomen.” Ook laat de zanger weten dat hij niet de hele dag met een lach op zijn gezicht rondloopt “That would hurt”, grapte Liam in een tweet.

Zullen we er dan maar gewoon vanuit gaan dat de video nogal ongelukkig is geschoten en dat Liam de foto’s én de fans helemaal niet zat is.

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments