Liana Liberato over zoenen in de regen

Nicholas Sparks de schrijver van The Best of Me, laat ons geloven dat zoenen in de regen superromantisch is. Maar is dat ook zo? Liana Liberato speelt de jonge Amanda in The Best Of Me en vertelt over haar zoen in de regen.

Degene die de The Best Of Me al hebben gezien in de bioscoop, kunnen de zoenscène van de jonge Amanda en Dawson (Luke Bracey) in de regen vast niet zijn vergeten. In een interview met People vertelt Liana dat ze dit heel leuk vond om te doen en hoe de zoenscène in de regen verliep.

“Iedereen moet absoluut een keer in de regen hebben gezoend. Iedere tiener denkt ook wel ‘Ja, ik wil een keer in de regen zoenen’. Dus ik kan dat nu van mijn Bucketlist afkruisen”, vertelt Liana. Ook vertelt de 19-jarige actrice in het interview dat het niet handig is om te zoenen als het onweert. “Tijdens onze zoen zaten we op een dak en het was echt heel erg aan het stormen. Het was helemaal niet veilig. Nooit zoenen op het dak als het regent. Don’t try this at home”, grapt Liana.

Check hieronder de trailer van The Best of me. Bij 0:55 zie je een stukje van dé scène.

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments