WIN IT: shopping trip naar New York met Libresse!

New York, de stad die bovenaan de travel wishlist van vrijwel iedere fashionista staat. Wandelen door Central Park met een XL Chai Tea Latte van Starbucks, genieten van het uitzicht bij Brooklyn Bridge en de hele dag shoppen bij de leukste winkels op 5th Avenue.

En dan bedoel ik ook letterlijk de hele dag, want de winkels zijn in New York ook gewoon ‘s nachts open. Ze noemen het niet voor niets the city that never sleeps. Lijkt dit jou wel wat?  Lees dan vooral verder, want Libresse geeft jou de kans om samen met een vriendin te gaan shoppen in New York!

Get your Pink Ticket asap!
Vind jij in jouw actieverpakking Libresse maandverband of inlegkruisjes 1 van de 2000 Pink Tickets die Libresse heeft verstopt? Dan maak jij kans op de reis (vlucht + 5 overnachtingen t.w.v. €5.000,-) naar New York voor 2 personen! De actieverpakking herken je aan de roze sticker op de voorzijde van de Libresse-verpakking. Hierboven zie je een voorbeeld van zo’n actieverpakking.

Of ga op speurtocht online…
Geen Pink Ticket kunnen vinden in de verpakking? Niet getreurd! Libresse heeft namelijk ook online een aantal virtuele Pink Ticket codes verstopt waarmee je een city trip voor 2 personen naar een stad in Europa kunt winnen. Deze virtuele codes kun je bijvoorbeeld op Libresse.nl vinden of op de Facebook-pagina van Libresse. Hoe meer codes je online vindt, hoe meer kans je maakt op deze Europese city trip! Ik heb trouwens om je alvast op weg te helpen ook een virtuele Pink Ticket code verstopt in dit artikel. Als je je registreert op www.libresse.nl/pinkticket kan je hints vinden over waar de andere codes verstopt zijn.

Ik ben vorig jaar gaan shoppen in New York en om je alvast in de stemming te brengen deel ik hieronder graag mijn favoriete shopadresjes met jullie.

Victoria’s Secret
In New York zijn meerdere Victoria’s Secret-winkels te vinden. Ik kreeg echt een soort hemels gevoel toen ik voor het eerst de winkel in ging. Overal zie je mooie bh’s, leuke slips, de schattigste pyjama’s en zelfs een aantal van de grote vleugels uit de bekende Victoria’s Secret shows zijn er te koop.

Forever 21
De winkel van budgetketen Forever 21 op Times Square heeft wel 5 verdiepingen en een echte yellow cab midden in de winkel. Vijf verdiepingen vol leuke en betaalbare kleding en accessoires: de perfecte plek om een heleboel nieuwe items voor in je garderobe in te slaan.Abercrombie & Fitch
Hier hebben we ook al een vestiging van in Amsterdam, maar het leuke is dat de items van Abercrombie & Fitch (o.a. fijne trainingsbroeken, jeans en leuke T-shirts) in de Verenigde Staten een stuk goedkoper zijn. Inslaan!

Hollister
Hollister is het goedkopere broertje van Abercrombie & Fitch en ze verkopen hier ook eigenlijk een beetje dezelfde soort items. Bij beide winkels kun je trouwens samen met een van de sexy mannelijke verkopers op de foto!

Urban Outfitters
Een winkel vol originele en grappige hebbedingetjes. Verder wordt in Urban Outfitters (vintage) kleding verkocht en er is een klein aanbod aan E.L.F-producten aanwezig.

M.A.C
Op Times Square zit een grote M.A.C Store. Ze hebben hier alle producten in alle kleuren en ook hier kun je weer jouw favoriete lipstick goedkoper scoren dan in Nederland.

American Apparel
Bij American Apparel kun je terecht voor al je fijne basics. Ze hebben hier werkelijk alles en ieder item is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. En ook hier: stukken goedkoper dan in Nederland.

Bergdorf Goodman
Zelf heb ik in dit chique warenhuis vanwege de hoge prijzen alleen maar rondgekeken. Er worden hier heel veel mooie merken als Chanel, Balenciaga en Jimmy Choo verkocht, dus je kijkt er echt je ogen uit. Bij Bergdorf Goodman heb ik trouwens na jaren kwijlen op mijn toetsenbord mijn droomtas eindelijk in het echt kunnen zien!

Aldo
Bij Aldo kun je terecht voor een paar mooie schoenen. Er zijn hier heel veel winkels van in New York en ik raad je dan ook zeker aan om er eens binnen te lopen. En pssst, hier heb ik een online code voor je: DIHdIDoFbN

Macy’s
Macy’s is eigenlijk De Bijenkorf van de Verenigde Staten. Je shopt er een beetje dezelfde items als in Nederland, maar ook hier geldt dat de items goedkoper zijn. Zo kun je bij Macy’s bijvoorbeeld lekker goedkoop een paar nieuwe All Stars halen.

Oh, en een tip voor als je gaat: neem zo min mogelijk mee zodat je genoeg ruimte in je koffer hebt voor je aankoopjes. Shoppen in New York = inslaan. Dit was bij mij het resultaat na één dag shoppen!

Volgende week vertelt Fashionista Angel Martje je over haar favoriete shopadresjes in verschillende steden in Europa en ik hoorde dat zij ook nog een nieuwe online code voor jullie in petto heeft. Succes met het verzamelen van de Pink Tickets en online codes!

Comments

comments