Life as a Fashionista beautyvlogger


Hoi, ik ben Xenia, een 18-jarige beautyvlogger voor Fashionista Magazine. Ik ben gek op alles wat met beauty te maken heeft en ik wil dit graag met anderen delen. Om de week komt er een nieuwe tutorial van mij online bij Fashionista. Ben je benieuwd waar ik mijn inspiratie vandaan haal en  welke camera ik gebruik voor het vloggen? Lees snel dan verder!

Inspiratie

Voor inspiratie kijk ik op weheartit.com, naar de looks van celebs en andere beautyvloggers. Ik heb niet één beauty-of stijlicoon, maar probeer verschillende stijlen te combineren. Ik ben gek op de stijl van de meiden van Little Mix. Zij zien er altijd prachtig uit. En oh: ik zou maar al te graag de make-up skills van beautyvloggers Shaaanxo en Evelina Barry willen hebben!

Beautyritueel

Soms film ik meerdere hairtutorials op één dag en ik wil er in alle video’s goed uitzien. Voordat ik ga vloggen, gebruik ik poeder zodat mijn gezicht minder glimt en gebruik ik lippenstift voor wat meer glamour. Om ervoor te zorgen dat mijn haar er altijd goed uitziet, heb ik droogshampoo. Wat een uitkomst!

Lights, camera, action


Een goede camera is een echte must. Voor mijn vlogs gebruik ik de Samsung Camrecorder QF30. Het is een leuke, maar vooral handige gadget. Hij is makkelijk in gebruik èn de kwaliteit van de camera is top! Een 5.1 megapixel camera met een 20 keer optische zoom lens: ideaal toch?

Bekijk hier al mijn vlogs voor Fashionista Magazine!

Comments

comments