Etos lippaint en Rimmel Vinyl gloss

Al een hele tijd ben ik op zoek naar de perfecte kleur lipstick maar ik kan hem steeds maar niet vinden. Iedere keer denk ik de goede kleur gevonden te hebben maar dan blijkt de kleur op mijn lippen heel anders te zijn dan die op de verpakking.. pff!


Resultaat? Een hele verzameling lipsticks en lipglossjes die het allemaal nét niet zijn. Op een gegeven moment bedacht ik me dat het misschien zou helpen om er een paar te combineren en na een aantal tests vond ik de perfecte combinatie voor mij. Ik deed eerst de Etos lippaint, kleur 008 op.


Links draag ik niets op mijn lippen en rechts draag ik de lippaint. De lippaint is na een minuutje een soort van opgedroogd. Niet fijn! Bij de lippaint zit een topcoat stick maar die werkt bij mij niet echt.. Daarom besloot ik er eens een lichtroze lipgloss overheen te doen: de Rimmel London Vinyl Gloss.


En nu heb ik mijn perfecte kleurtje gevonden! Ik vind deze combinatie erg fijn en precies deze kleur en gloss heb ik nog niet in één product kunnen vinden helaas. Ik ga verder met mijn zoektocht, maar voor nu is deze combi een hele goede invaller.

Draag jij ook wel eens twee lipproducten tegelijk?

Comments

comments