Look-a-likes Kim Kardashian

Dit zijn de beste look-a-likes van Kim Kardashian.

We have to admit, Kim Kardashian is een supermooie vrouw. We kunnen het daarom wel begrijpen dat er mensen zijn die graag de booty of de lippen van de realityster willen hebben. Maar om helemaal Kim K. te zijn, dat gaat een beetje ver. Toch zijn er mensen die er veel geld voor over hebben om op hun idool te lijken. Ook zijn er vrouwen die enorm veel op wife van Kanye West lijken zónder plastische chirurgie, althans dat beweren ze. Wij hebben de beste look-a-likes van Kim Kardashian voor je op een rijtje gezet.

Mony Monn
In 2012 hoorden we voor het eerst van Mony Monn – A.k.a Monny Monny- er gingen namelijk geruchten rond dat ze een sekstape had opgenomen met Kanye West. De echte naam van Mony Monn is Jasmine en van head to toe lijkt de vrouw precies op Kim Kardashian.

Marianna Hewitt
Nog een real-life doppelgänger van Kim Kardashian is Marianna Hewitt, ze is de fashion- en beautygoeroe achter de blog La La Mer. Marianna had zelf een keer de kans om Kim Kardashian te interviewen en is gek op de realityster “Ik ben al sinds 2006 een groot fan van Kim Kardashian. Ze is mooi, werkt hard en is een geweldig persoon”, schreef Mariana op haar blog.

Milana Aslani 
Terwijl veel mensen het leuk vinden als anderen hen vertellen dat ze op Kim Kardashian lijken, is dat voor Milana Aslani het tegenovergestelde. Milana geeft de vrouw van Kanye West namelijk de schuld dat ze het niet heeft gemaakt in de mode- en realitywereld. Volgens Milana waren haar kansen om in realityseries als The Shahs of Sunset en Rich Kids of Beverly Hills te shinen meteen verpest, omdat ze zoveel op Kim lijkt. Ook wordt Milana vaak door paparazzi gefotografeerd, omdat ze denken dat zij de echte Kim Kardashian is.

Lilit Avagyan 
Lilit Avagyan lijkt enorm op Kim Kardashian. Iets anders wat we opvallend vinden, is dat Lilit is getrouwd met Reggie Bush,  de ex van Kim Kardashian! Een van de gasten op hun bruiloft was Brody Jenner, de ex-stiefbroer van Kim.

Wie lijkt er volgens jou het meest op Kim Kardashian?

(Bron foto’s: Instagram & Just Jared)

Comments

comments