Louis Tomlinson boos op Rita Ora

Oops! Deze opmerking van Rita Ora valt niet goed bij One Direction-hottie Louis Tomlinson.

Rita Ora is een van de newbie coaches van The Voice UK. De zangeres is duidelijk een groot van fan de show. In een interview met The Daily Star vertelde de blondine namelijk dat The Voice beter is dan welke show dan ook. “De zangers en zangeressen zijn beter en om het maar kort door de bocht te zeggen: het gaat alleen om muziek. Het is een goede show, het is een geweldige formule en er zijn geen illusies”, vertelt Rita.

Voordat bekend werd dat Rita een coach is bij The Voice, zou X-Factor Rita een spot als jurlylid hebben aangeboden. But she turned that opportunity down. Het lijkt erop dat ze in haar uitspraak verwijst naar de show die One Direction zo famous maakte.

Louis Tomlinson kan de uitspraak van Rita niet waarderen, to say the least. In 2010 deed Louis namelijk mee aan X-Factor, waardoor hij uiteindelijk in de boyband One Direction belande. De hottie nam de uitspraak van Rita nogal persoonlijk en reageerde very angry op Twitter.

We begrijpen heel goed dat Louis het opneemt voor de show die hem zo beroemd maakte. Vind jij dat Louis gelijk heeft? Of denk je dat Rita niet over X-Factor praatte?

FYI: We hebben maar meteen alle audities van de 1D guys voor je op een rijtje gezet. Check ze hieronder. Enjoy!

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments