Louis Walsh zegt Zayn’s exit is Perrie’s schuld

Toen het officieel aangekondigd werd dat Zayn One Direction zou verlaten heerste (heerst) er paniek in het One Direction fandom. Het zou aan de drugs liggen, aan de fame of aan ruzie tussen de boys. Nu is er een nieuwe reden, het zou Perrie’s schuld zijn!

Zayn Malik is nu al meer dan 2 jaar verloofd met Little Mix zangeres Perrie Edwards. Toen Zayn meerdere malen beschuldigt werd van vreemd gaan, stond hun relatie op dun ijs. Zayn nam zelfs een paar dagen vrij van de ”On The Road Again” tour om thuis alles uit te praten met Perrie. Perrie heeft dezelfde nacht met koffers hun huis verlaten.

Louis Walsh, X Factor jury, vertelt wat hij vindt van Zayn’s vertrek uit One Direction.

”Wat ik geleerd heb in het verleden is dat naarmate een boyband groeit en zij vriendinnetjes krijgen, the vriendinnetjes dingetjes in hun oor fluisteren, zoals ”jij zou een solo ster moeten zijn” of ”jij zou de lead singer moeten zijn”. Dat is vaak het probleem”, vertelt Louis aan RTE Radio One.

Als hem gevraagd wordt of hij denkt dat Perrie de nieuwe Yoko Ono (Vrouw van John Lennon, die vermoedelijk de band uit elkaar heeft gehaald) is antwoord hij:

Ja, het gebeurd in elke band. Het gebeurt in elke band in de hele wereld. Ze hebben een geweldige 5 jaar gehad.”

Oh nee! Denken jullie dat Perrie hier iets mee te maken heeft?

Comments

comments