Louis Tomlinson en Eleanor Calder BREAKUP?!

Say what?! Louis Tomlinson en Eleanor Calder zijn uit elkaar?! Het is toch echt waar, Elounor is no more. De 1D hottie en zijn long time girlfriend Eleanor hebben de knoop doorgehakt. Lees het hele verhaal hier!

De One Direction ster was al 4 jaar samen met zijn vriendin Eleanor Calder. Zij zouden gedurende de X Factor dagen aan elkaar voorgesteld zijn door Harry Styles, die Eleanor van school kende. Kennissen van de twee beschreven hen als ”perfect voor elkaar” en Eleanor zou ”de vrouwlijke versie van Louis” zijn. Toch kon zelfs het sterkste koppel de long distance relationship niet meer aan, en besloten zij uit elkaar te gaan. Een woordvoerder vertelt aan Daily Mail:

”Louis en Eleanor zijn twee weken geleden uit elkaar gegaan. Zij hebben het nog niet bekend gemaakt, omdat ze wat privacy wilden.”

People Magazine zegt dat Louis ontroostbaar is:

”Louis is heel erg verdrietig. Ze probeerden allebei heel hard om er iets van te maken, maar het was gewoon onmogelijk. Hij is elk jaar 9 maanden weg en ze groeiden simpelweg uit elkaar.”

Niet lang na de breakup is Louis alweer in de armen van een andere vrouw gezien! Louis kuste de mystery woman terwijl zij beiden halfnaakt in een zwembad in Thailand zaten. Eleanor is gespot nádat de foto’s van Louis opdoken, terwijl zij haar hond uitliet met een verdrietig gezicht..

Wat vinden jullie ervan dat Elounor uit elkaar is? En dat Louis alweer met andere meisjes bezig is?

Comments

comments