Love is in the air!

Celeb couples, wij krijgen er geen genoeg van. Check hier welke celebs nu een item zijn.

Zooey Deschanel en Jacob Pechenik
De twee waren al eerder hand in hand gespot, maar tijdens de Emmy’s maakten ze het officieel.  Ze zijn een stelletje! Zoey Deschanel en Jacob Pechenik ontmoetten elkaar op de set van de komedie Rock the Kasbah, waarvan Jacob de producer is.

Ian Sommerhalder en Nikki Reed
It’s a vampire match made in Heaven. Ian Sommerhalder en Nikki Reed zijn zo gek op elkaar dat ze nu samenwonen. ‘Rustig aandoen’ komt duidelijk niet voor in de woordenboeken van Ian en Nikki, ze zijn namelijk pas een paar weken samen.  De lovebirds wonen momenteel in Atlanta, waar Ian op dit moment bezig is met de opnames van seizoen 6 van The Vampire Diaries.

Ariana Grande en Big Sean
De geruchten dat Ariana Grande en Big Sean een stelletje zijn, lijken nu bevestigd! Ariana en Big Sean waren al goede vrienden sinds ze het nummer Right There opnamen. Maar sinds ze backstage bij de MTV VMA’s hand in hand zijn gespot weten we zeker dat ze verkering hebben.

Daarnaast plaatste Big Sean een foto van Ariana op zijn Instagram met de een superlieve tekst: “Ari is nummer één in 80 landen. Geweldig dat goede dingen gebeuren bij goede mensen. Ik ben zo trots op je en dankbaar om er een deel van te zijn!” So cute!

 (Bron foto: Just Jared)

Comments

comments