You love it, or you hate it: De coltrui

Heerlijk om met het koude najaarsweer je te verstoppen in een lekkere dikke warme trui. Dit najaar is de wollen trui een echte must voor in jouw garderobekast. Wat ook veel gespot gaat worden is de coltrui. You love it or you hate it. Nog niet helemaal overtuigd van de coltrui? Pamela laat jou de leukste coltruien zien. Wie weet zit er ook een coltrui tussen die bij jou past!


Normaal als je aan een coltrui denkt denkt, dan denk je aan aan de garderobekast van je oma of opa. De trui wordt meestal niet als fashionable gezien. Toch is de coltrui massaal gespot op de catwalks. Tijd om dat vooroordeel eens over de boeg te gooien dus!

Ga voor een wollen lange coltrui en combineer deze met een legging of panty. Uiteraard doe je daar je favoriete enkellaarsjes onder. Ook zijn er crop coltruien verkrijgbaar, leuk voor boven high waisted jeans. Dus doe eens een keer gek in de winkel en pas een coltrui, wie weet word jij ook wel verliefd. Check hier waar je deze coltruien kunt kopen!

Ben jij ook op zoek naar een coltruien? Check dan hier nog meer coltruien! Ben jij op zoek naar een ander item maar heb je geen idee waar je dit kunt kopen? Upload dan een foto op spotnshop.nl en begin een eigen zoektocht!

Comments

comments