Lucy Hale vertelt over make-up

Lucy Hale ziet er altijd weer glamorous uit. Ze heeft supertoffe outfits en haar make-up lijkt altijd goed te zitten. Maar dat was niet altijd zo. Check hier meer over Lucy’s ervaring met make-up.

Make-up is a girls best friend. Bijna ieder jong meisje droomt ervan om op een dag een la –of voor de grote dromers, een kast- vol te hebben met make-up. De eerste keer dat we make-up dragen is dan ook een stapje dichterbij die droom. Ook Pretty Little Liars-ster Lucy Hale vond het geweldig om voor het eerste make-up te dragen.

“Mijn oma hield ’s middags vaak een middagdutje en dan had ik het rijk voor mij alleen. Toen ik zeker wist dat ze in slaap was gevallen, ging ik naar dé make-upla. Ik pakte de allerroodste lippenstift die ik kon vinden en smeerde het op en rond mijn lippen. Ik vond het altijd leuk om me te verkleden, dus als finishing touch deed ik mijn roze tutu aan. Ik vond dat ik er geweldig uitzag!” schrijft de actrice in haar column voor Byrdie.

Ook weet Lucy nog supergoed welke make-up ze voor het eerst had gekocht. “Mijn liefde voor gewaagde lippen bleef bestaan. Ik was gek op lipgloss. The shinier, sticker, and slicker, the better. Het eerste product dat ik kocht was daarom lipgloss.”

Kan jij nog herinneren wat je eerste make-upaankoop was?

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments